Photoshop-kohu! 19-vuotiaan Kardashianin rinnat paisutettiin mallikuviin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli ja realitytähti Kendall Jenner on seurannut isosiskonsa Kim Kardashianin jalanjälkiä ja osallistunut Love Magazine -lehden rohkeisiin kuvauksiin. Lehden uusimmissa kuvissa Jenner poseeraa yläosattomissa, mutta todellisuuteen verrattuna luonnottoman näköisenä.

Kuvaa on ilmiselvästi käsitelty erittäin voimakkaasti muokkausohjelmalla. Muun muassa Jennerin rinnat ovat paisuneet huomattavasti niiden luonnollisesta koosta. Kendallin hoikasta vartalosta on muutenkin saatu kuvankäsittelyllä selvästi todellista uhkeampi.

Perheenjäsenet ovat varmasti ylpeitä nuoren sisarensa saavutuksista. Etenkin Kim on varmasti otettu siitä, että pikkusisko seuraa hänen esimerkkiään. Tämä ei olisi ensimmäinen kerta, kun joku perheen nuorista naisista ”rikkoisi” Internetin rohkeilla kuvillaan.

Kim Kardashianista julkaistut ”Break the Internet” kuvat nimittäin aiheuttivat taannoin melkoisen kohun. Nyt on selvästi pikkusiskon vuoro olla valokeilassa. Tähtösestä julkaistut kuvat ovat puhuttaneet, sillä neitokaisen muotoja on selvästi käsitelty. Kendallin kuvankauniit kasvot ovat todennäköisesti ainoa osa kuvassa, jota ei ole manipuloitu digitaalisesti.