Pikkutytöllä oikea asenne! Luettelee aakkoset metallimusiikin tahdissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Numerot, värit ja kirjaimet ovat varmasti lähes kaikilla vanhemmilla ensimmäisiä asioita, joita he yrittävät lapsilleen opettaa. Usein värit opitaan tiettyjen lempitavaroiden tai lelujen kautta ja aakkosia opetellaan laulun avulla.

Videolla näkyvä pikkutyttö laulaa aakkoset kuitenkin hieman poikkeavalla tavalla. Eräs isä on ladannut YouTubeen videon kaksivuotiaasta tyttärestään, joka laulaa kylvyn jälkeen aakkosia. Hänellä on aivan oma tyyli ja tyttö vetääkin aakkoset raskaan musiikin päälle todella kovalla asenteella.

Aakkoslaulussa on varmasti kaikille niin päähän iskostunut melodia, että sen muistaisi vaikka herätettäisiin kesken unien laulamaan. Tuttu laulu tällä tyylilajilla vedettynä ei kuitenkaan ihan kaikilta taida käydä näin luontevasti.