Teinimallilla vitiligo – käänsi laikukkaan ihonsa voitoksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Winnie Harlow on menestynyt mallimaailmassa hieman poikkeavalla ulkonäöllään. 19-vuotias neitokainen on neljävuotiaasta asti sairastanut vitiligoa, eli valkopälveä. Pigmenttihäiriöstä johtuen naisen ihossa on eri värisiä pigmenttiläikkiä.

Harlowta on kiustattu läpi elämän hänen täplikkäästä ihostaan, ja nuorukainen on kertonut, että usein häntä haukutaan jopa lehmäksi tai seepraksi. Periksiantamaton mallinalku on kuitenkin erinomainen esimerkki siitä, että omaperäinen ja persoonallinen ulkonäkö on usein siunaus, jota kannattaa käyttää hyöydyksi.

Winnie on saanut voimaa erilaisuudestaan ja hänestä on tullut tärkeä roolimalli muille vitiligoa sairastaville. Neitokaisen haaveena on ollut luoda uraa mallina ja vaikuttaisi sitä, että hän on viimein tehnyt läpimurtonsa mallimaailmassa.

Winnie Harlow on bookattu Diesel -muotitalon mainoskampanjaan. Nuoresta iästään huolimatta neitokainen ei ole untuvikko mallimaailmassa. Harlow on nähty muun muassa amerikkalaisess Huippumalli haussa -sarjassa. Mallinura on ottanut tuulta alleen ja neitokaisesta tullaan varmasti kuulemaan lisää tulevaisuudessa.

Another shot from my SS/15 @diesel campaign shot by @showstudio_nick_knight and @nicolaformichetti

Kuva, jonka ♔Chantelle Winnie♔ (@winnieharlow) julkaisi

Leaps and Bounds with my new @Desigual campaign! #LaVidaEsChula (more uploads tmrw)

Kuva, jonka ♔Chantelle Winnie♔ (@winnieharlow) julkaisi

when I wake from dreaming, tell me is it really love

Kuva, jonka ♔Chantelle Winnie♔ (@winnieharlow) julkaisi