Whitney Houstonin tytär taistelee hengestään – poliisi etsintäkuulutti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime yönä Suomen aikaa miten edesmenneen Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina löydettiin tajuttomana kylpyammeesta. Sittemmin selvisi, että hän kellui vedessä pää alaspäin eikä löydettäessä hengittänyt. Elvytys palautti hengityksen ja nuori nainen kiidätettiin teho-osastolle. Bobbi taistelee edelleen hengestään sairaalassa.

Splash
Splash

Nyt on paljastunut, että Alpharettan poliisi sai Bobbi Kristinasta etsintäkuulutuksen, koska tämä ei saapunut oikeudenkäyntiin. Oikeudessa käsiteltiin rikossyytettä, jonka mukaan neitokainen ajoi katsastamattomalla Lexus-autolla. Poliisi sai kuitenkin pian tietää, että Bobbi Kristina on kriittisessä tilassa sairaalassa, jolloin etsintäkuulutus peruttiin.

Arvion mukaan Bobbi Kristina oli hengittämättä 2-10 minuuttia. Hänen epäillään yrittäneen itsemurhaa, mutta mitään virallista tietoa siitä ei vielä ole. Whitney Houston hukkui kylpyammeeseen lähes tasan kolme vuotta aiemmin.

Naimisissa olevat Bobbi ja Nick eivät ole biologisesti veli ja sisko, mutta Whitney kasvatti Nickin omana poikanaan. Laulajatar ei virallisesti adoptoinut Gordonia, mutta hänen ja Bobbin kerrotaan varttuneen samassa perheessä kuin sisko ja veli. Supersuosittu menestyslaulaja Whitney Houston kuoli 48-vuotiaana kamppailtuaan useita vuosia kokaiini- ja crack-riippuvuuden kanssa.