Johnny Depp ja Amber Heard menivät naimisiin – erohuhut roskaa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijäkomistus Johnny Depp on astellut alttarille kihlattunsa Amber Heardin kanssa. Pariskunta vihittiin pienessä ja yksityisessä seremoniassa Los Angelesissa. Paikalla oli vain parin perheenjäsenet ja lähipiiri.

Splash
Splash

People -lehden mukaan näyttelijäparin naimisiinmenoa on tarkoitus juhlistaa Bahamalla viikonloppuna. Deppin omistamalla Little Hall’s Pond Cay -yksityissaarella järjestetään suuret juhlat parin avioliiton kunniaksi. Page Six -lehden mukaan pari aikoo pitää myös Bahamalla oman hääseremoniansa.

Heard ja Depp ovat viimein saaneet toisensa. Daily Mail -lehden mukaan vain pari kuukautta sitten pariskunnan huhuttiin olevan ylitsepääsemättömissä ongelmissa ja mahdollisesta eroamisesta kiersi paljon huhuja. Pari on päässyt vastoinkäymistensä yli ja nyt he ovat onnellisesti vastanaineita.