Koiransa kadottanut etsi uutta lemmikkiä – uskomaton löytö koirakodista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadalainen koiranomistaja oli murheen murtama, kun hänen rakas koiransa katosi puolitoista vuotta sitten. Ahkeran etsimisen jälkeen saksanpaimenkoira Dozerin omistaja hyväksyi viimein, että koira ei tulisi enää kotiin.

Eläinrakkaana miehenä Richard Brower päätti etsiä itselleen uuden koiran ja alkoi selata paikallisten löytäeläinkotien adoptiopalstoja. Miehen yllätykseksi erään löytöeläinkodin palstalla oli hänen oma kadonnut koiransa Dozer. Brower ei ollut uskoa sattumaa todeksi ja soitti heti löytöeläinkotiin.

Kuvassa esiintyvä kymmenenvuotias saksanpaimenkoira vastasi miehen kuvaukseen täydellisesti. Brower soitti isälleen, joka asui löytöeläinkodin lähistöllä, ja pyysi häntä menemään Dozerin luokse.

Dozer tunnisti omistajansa isän heti. Koira varmistui Dozeriksi, kun Browerin isä napsautti sormiaan koiran kuullen ja hännänheiluttaja teki tempun, jonka Richard oli sille opettanut. Puolentoista vuoden jälkeen koira pääsi vihdoin takaisin kotiinsa.

CBC -uutiskanavan haastattelussa Richard kertoi olleensa onnen kukkuloilla saatuaan Dozerin kotiin. Mies on omien sanojensa mukaan hemmotellut koiraa ja jopa antanut luvan karvakuonolle nukkua hänen vieressään. Richardin ja Dozerin tarinalla oli onneksi onnellinen loppu.