Mikä povi! Lady Gaga ei muotojaan piilotellut Grammy-gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gaga herättää usein huomiota ulkoisella olemuksellaan, sillä tähti on harvinainen näky julkisuudessa ilman peruukkeja, vahvaa meikkiä ja toinen toistaan erikoisempia ”härpäkkeitä” yllään. Viime viikkoina hän on kuitenkin edustanut yllättävän tavallisissa asuissa.

Viime yönä Suomen aikaa Lady Gaga poseerasi Grammy-gaalan punaisella matolla melko tavallisessa – joskin todella näyttävässä – iltapuvussa, jonka kaula-aukko ei liikoja hänen poveaan peitellyt. Asu olikin yksi illan näyttävimmistä.

Lady Gagan ulkoinen tyyli on perinteisesti kaikkea muuta kuin ennalta-arvattava. Laulajatar nähtiin taannoin keikistelemässä Pariisin hyytävillä kaduilla pelkissä alusvaatteissa ja New Yorkin kaduilla mahtailevaan ja peittävään turkikseen pukeutuneena. Supertähden yllä on nähty aiemmin myös muun muassa pekonista tehty asu ja Muppettien Kermit-sammakoista koottu asukokonaisuus.