Scarlett Johansson tekee näyttävää paluuta – viettelee upeassa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Scarlett Johansson synnytti viime syksynä tyttären, ja taannoin hän meni lehtitietojen mukaan kaikessa hiljaisuudessa kihlattunsa Romain Dauriacin kanssa naimisiin. Näyttelijätär onkin viettänyt viime aikoina hiljaiseloa valkokankaalta, mutta tänä vuonna hänet nähdään Avengers: Age Ultron -elokuvassa.

scarlettjohansson10022015

Nyt 30-vuotias näyttelijätär nähdään poseeraamassa W-lehden tuoreessa numerossa. Scarlett Johansson esiintyy viettelevästi lehden kansikuvassa keltaisessa villapuserossa, paljastaen kameralle hieman kaula-aukkoaan.

Scarlett Johansson on kertonut arvostavansa yksityisyyttä, eikä halua perheensä elämästä julkista. Pariskunta on elänyt rauhallista perhe-elämää medialta pimennossa ja vaikuttaisi siltä, että myös häitä on vietetty yksityisissä merkeissä. 24th annual Gotham Independent Film Awards Gala -hyväntekeväisyystilaisuudessa sädehtinyt Johansson huokui hyväntuulisuutta ja vaikutti silminnähden onnelliselta.