Shokkipäätös: Whitney Houstonin tytär kuolee tänään?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Whitney Houstonin tyttären Bobby Kristinan kohtalo on järkyttänyt ihmisiä ympäri maailmaa. Kristina löydettiin reilu viikko sitten tajuttomana kylpyammeesta ja neitokainen kiidätettiin sairaalaan saamaan hoitoa. Tällä hetkellä Bobbin elintoimintoja pidetään yllä koneellisesti.

Lääkärit ovat kertoneet perheelle murheelliset uutiset, jotka ovat, että Kristina ei todennäköisesti tule selviämään hengissä. Bobbi Kristinan mahdollisuudet herätä koomasta on olemattomat.

Daily Mail -lehden mukaan perhe on nyt tehnyt päätöksen, että Kristina irroitetaan elintoimintoja ylläpitävistä laitteista tänään 11. helmikuuta, jolloin tulee kuluneeksi kolme vuotta hänen äitinsä Whitney Houstonin kuolemasta.

Perhe uskoo, että se olisi ollut mitä Bobbi haluaa. Perheen sydäntäsärkevä päätös ei ole ollut yksimielinen. Bobbin isä on kieltänyt, että hänen tyttärensä irrotettaisiin hengityskoneesta. Pitkien neuvotteluiden jälkeen Kristinan läheiset tulivat lopulta siihen tulokseen, että Bobbin annetaan menehtyä arvokkaasti.

Osa elintoimintoja ylläpitävistä laitteista on jo kytketty irti. Lääkäreiden mukaan nyt perhe vain odottaa Bobbin nukahtamista ikuiseen uneen. Perhetragedia on järkyttänyt maailmaa. Kaikki tuki ja lohtu perheen vaikeana aikana on varmasti heille tarpeen.