Koira tuo kyyneleet silmiin – etsii kadonnutta pentuaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jilin provinssissa Kiinassa asusteleva vanhus sai pojaltaan lahjaksi koiran. Aidi-koirasta tuli pian eläkkeelle jääneen Yang Fanin paras ystävä. Fan huomasi eräänä päivänä, että hänen perheensä tulisi kasvamaan, sillä Aidi oli tiineenä.

Aidi synnytti kaksi pentua, joista vain toinen selvisi hengissä. Fan kertoi, että eräänä päivänä hänen ulkoiluttaessa Aidia ja hänen pentuaan katosi pentu omille teilleen. Vapaana ollut pentu oli yllättäen hävinnyt Aidin ja Fanin silmistä. Aidi lähti omistajansa kanssa etsimään kadonnutta pentua.

Daily Mail -lehden mukaan vanhuksella kävi koiraa suuresti sääliksi. Mies kirjoitti koiralleen suuren kyltin, jossa hän pyysi ihmisiltä apua kadonneen pennun löytämisessä. Omistajan huomasi sen olleen hyvä idea, sillä kylttiä kantava koira tuli kadulla paremmin huomatuksi.

Monet paikalliset ovat olleet kiinnostuneita Aidin etsimisprojektista ja he ovat aistineet koiraemon ahdingon. Koira on päättänyt olla luovuttamatta ja se sinnikkäästi päivystää kaduilla etsimässä pentuaan. Aidin tarina päätyi paikallisiin uutisiin. Omistaja uskoo pennun vielä löytyvän ja toivoo hartaasti, että Aidi saa pentunsa pian takaisin.

Julkaisu käyttäjältä CCTV Africa.