Huhu toteutui: Spider-Man ja Avengers-hahmot yhdessä valkokankaalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spider-Man, eli Hämähäkkimies, tulee pian seikkailemaan valkokankaalla Marvel Studiosin Avengers-hahmojen kanssa. Tämän mahdollistaa Disneyn omistaman Marvel Studiosin ja Sony Pictures -tuotantoyhtiön välinen tuore sopimus, joka vahvistettiin tuoreessa lehdistötiedotteessa.

Spider-Man on yksi Marvel-yhtiön historian suosituimmista hahmoista sarjakuvien ruuduilla. Hahmoa ei kuitenkaan olla nähty Marvel Studios -yhtiön elokuvissa, vaikka sarjakuvien sivuilla Hämähäkkimies on seikkaillut esimerkiksi Iron Manin ja Hulkin kanssa jo lukuisia kertoja. Syy on siinä, että Spider-Manin oikeudet valkokankaalla omistaa Sony Pictures -tuotantöyhtiö.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, missä Marvel Studiosin elokuvassa Spider-Man tullaan näkemään ensimmäisenä, mutta huhujen mukaan tämä tapahtuisi vuonna 2016 ensi-iltansa saavassa Captain America: Civil War -seikkailussa. Kokonaan uuden oman elokuvansa hahmo saa vuonna 2017. Buzzfeed-sivuston mukaan näyttelijä Andrew Garfield ei tule palaamaan Hämähäkkimiehen rooliin.

Marvel Studiosin ja Sony Picturesin huhuttiin jo viime syksynä neuvottelevan Hämähäkkimiehen tulevaisuudesta. Viime vuonna julkaistu The Amazing Spider-Man -elokuva sai varsin kehnon vastaanoton, joten Sony Pictures halusi aloittaa hahmon seikkailut valkokankaalla aivan uudelta pohjalta.