Madonna näytti takapuolta kuvaajille – terhakkuuden syy paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Madonna tunnetaan julkisuudessa räväkkänä naisena, joka tykkää yllättää ja kohauttaa. Grammy Awards -gaala ei ollut poikkeus, sillä nainen varasti valokuvaajien huomion punaisella matolla tälläkin kertaa. Kerroimme jo aiemmin Madonnan mauttomasta asusta, mutta nyt tianteesta on saatu lisää kuvia.

Splash
Splash

Madonna asteli Grammy-juhlaan todella seksikkäässä alusvaatteita muistuttavassa korsettiasussa. Hän päätti punaiselle matolle astellessaan myös nostaa lyhyen mekkonsa helmaa ja näyttää takapuoltaan valokuvaajille.

Madonnan takapuolesta otetut kuvat ovat levinneet nyt sosiaalisessa mediassa. Kuva paljastaa, että Madonna sai vähän lisätukea vyöstä, joka nosti tähden takapuolen ylös antaen terhakan vaikutuksen. 56-vuotiaan tähden kasvot näyttävät lähikuvassa myös todella työstetyiltä.

Splash
Splash