Alppimaja näytti todella pieneltä – kunnes ovet aukesivat

Matkailu · Stara.fi

Talojen katseleminen ainoastaan ulkoa käsin voi usein tuottaa hieman virheellisiä mielikuvia niiden todellisesta koosta ja toiminnasta asumuksena. Nyt verkosa ihastellaan alppimajaa, joka näyttää ulkoa poikkeuksellisen kulmikkaalta kokeilulta. Totuus paljastuu vasta sisällä.

Ufogel
Ufogel

Itävallassa sijaitseva 45 asuinneliön kokoinen Ufogel-talo kätkee sisäänsä odottamattoman paljon käytännöllistä tilaa asumiselle ja viihtymiselle. Peter Jungmannin suunnittelemassa talossa käytettiin ohjenuorana minimalistisuutta ja luonnon kanssa olemista. Sen lisäksi, että talo näyttää upealta, myös siitä avautuvat maisemat ovat henkeäsalpaavan upeita.

Haluaisitko sinä lomailla tässä talossa?

Ufogel
Ufogel
Ufogel
Ufogel
Ufogel
Ufogel
Ufogel
Ufogel