Lady Gaga kihloihin – yllätyskosinta ystävänpäivänä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Lady Gaga on mennyt kihloihin poikaystävänsä Taylor Kinneyn kanssa. Pariskunta on seurustellut vuodesta 2011 lähtien ja kihloista on huhuttu jo vuoden päivät. Nyt parin kihlautuminen on viimein virallista, sillä Kinney kosi laulajatarta ystävänpäivänä.

Lady Gaga julkaisi äskettäin kuvan Instagram-tilillään, jossa neitokaisen nimettömässä kimalteli kaunis sydämen muotoinen timanttisormus. Kuvatekstissä Gaga kertoi, että Taylor antoi tähdelle sydämensä ystävänpäivänä. Laulajatar vastasi kosintaan tietenkin myöntävästi.

Kinneyn ja Lady Gagan rakkaustarina sai alkunsa poptähden You and I -musiikkivideon kuvauksista. Kyseinen kappale kertoo tähtösen entisestä poikaystävästä. Kuka olisi arvannut, että exästä kertovan kappaleen musiikkivideon avulla nainen löytäisi uuden rakkauden? Niin kuitenkin kävi ja nyt onnellinen pariskunta on mennyt kihloihin. Fanit ympäri maailmaa ovat riemuinneet pariskunnan ilouutisesta.

He gave me his heart on Valentine's Day, and I said YES!

Kuva, jonka @ladygaga julkaisi