Mies levittää mystisiä kylttejä pitkin kaupunkia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokainen ihminen tarvitsee harrastuksia, ja Los Angelesissa asuvalla Jeff Wysaskilla se on ilmoitusten kiinnittäminen. Tarkemmin sanottuna mies tekee ja kiinnittää julkisille paikoille päällisin puolin tavallisen näköisiä kylttejä ja ilmoituslappusia.

Lappusista paljastuu lähemmällä tarkastelulla erikoisia ja naurettavia yksityiskohtia. Jeffin askartelemissa kylteissä ja lapuissa kerrotaan esimerkiksi huonoja vitsejä ja kehotetaan ihmisiä tulemaan seuraamaan hänen judo-liikkeitään puistoon. Katso kuvat tästä.

Osa puolestaan näyttää hämäävästi yritysten ja järjestöjen virallisilta ilmoituksilta. Jeff Wysaskin tekemiin kyltteihin ja muihin erikoisiin tempauksiin päästään tutustumaan hänen Obvious Plant -blogissaan.