Paparazzi ikuisti Bond-päätähden hellät hetket kameroiden sammuttua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisin James Bond -elokuva Skyfall oli maailmanlaajuinen hitti, joka elokuva keräsi myös runsain määrin positiivisia arvosteluja. Seuraava 007-seikkailu Spectre on parhaillaan työn alla, ja sitä on kuvattu viime viikkoina ympäri Eurooppaa.

Splash
Splash

Parhaillaan Daniel Craig on Roomassa, jossa paparazzit kuvasivat hänet hellissä tunnelmissa illallisella. Craigin illallisseurana oli näyttelijäkaunotar Monica Belucci. Tunnelma oli melko intiimi, sillä kuvaajat onnistuivat tallentamaan hellän suudelman.

Spectre-elokuvassa uusina niminä mukana ovat Lucia Sciarraa esittävä Monica Bellucci, Sherlock-sarjasta tuttu Andrew Scott sekä jo aikaisemmin huhutut Christoph Waltz, Lea Seydoux ja David Bautista. Tuttuina kasvoina Spectre -elokuvaan palaavat Q:ta esittävä Ben Whishaw, Moneypenniä näyttelevä Naomie Harris, M:n roolin Judi Denchiltä perinyt Ralph Fiennes ja tietenkin Daniel Craig. Spectre saa ensi-iltansa Iso-Britanniassa 6. marraskuuta 2015.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash