Mies yllätti selfie-kuvauksessa – tyttöystävä ei ollut uskoa silmiään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aina kosintaan ei tarvita spektaakkelimaista yllätystä tai kuukausia vaativaa suunnittelemista, vaan pelkkä kysyminen riittää. Mies yllätti tyttöystävänsä kosimalla kesken arkista tilannetta, kun pariskunta oli ottamassa puhelimella yhteiskuvaa.

Mies oli ottavinaan hänestä ja tyttöystävästään yhteiskuvaa, kunnes hän sanoi tyttöystävälleen kameran olleen vahingossa videokuvausasennossa. Mies otti puhelimen käteensä, käänsi kameran tyttöystäväänsä kohti ja yllätti naisen polvistumalla hänen eteensä.

Naisen katse muuttui täysin ja hän näytti arvaavan, mitä mies oli tekemässä. Mies pyysi naista vaimokseen, eikä nainen ollut uskoa tilannetta todeksi. Hän kysyi mieheltä monta kertaa, että onko hän tosissaan. Nainen vastasi liikuttuneena kosintaan kyllä.