Uskomaton epäonni koripallo-ottelussa – nyt ei kannata lotota!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuorten koululaisten koripallo-ottelussa nähtiin jännittävä tilanne viimeisillä sekunneilla. Toinen joukkueista teki kaikkensa saadakseen pelitilanteen tasoitettua, ja sitten yksi pelaajista onnistui pääsemään korille.

Viimeisillä sekunneilla pelaaja heitti pallon koria kohti ja sitten tapahtui jotain odottamatonta. Täydellinen heitto osoittautui erikoisella tavalla epäonnistuneeksi. Pallo jäi nimittäin kiinni koritelineen reunaan. Peli vihellettiin päättyneeksi ja toinen joukkue vei voiton.

Heiton heittäneelle pelaajalle häviö oli karvas. Poika istahti maahan pidellen kasvojaan käsillään. Poika ei voinut uskoa, että heidän pelinsä päättyi niin epäonnisesti. Ratkaisevan heiton epäonnistuminen tulee kaivelemaan pelaajan mieltä varmasti vielä pitkään. Vaikka tilanne oli harmittava, oli siinä myös jotain erittäin koomista. Aina ei voi voittaa.