Michael Jacksonin Neverlandista hyväksikäytettyjen tukikeskus?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Edesmenneen poptähti Michael Jacksonin Neverland-tila on ollut pitkään myynnissä. New York Post -lehden mukaan kyseisestä tilasta on nyt tehty varteenotettava tarjous. Paikallinen bisnesmies on tehnyt ostotarjouksen ja julkaissut suunnitelmansa tilan varalle.

Mies nimittäin suunnittelee muuttavansa Neverlandin tuki- ja kuntoutuskeskukseksi hyväksikäytön uhreille. Kuntoutuskeskuksessa lapset saisivat turvallisessa ympäristössä käsitellä traumaansa ammattilaisten ja asiantuntijoiden kanssa.

Neverland on rakennettu lapsiystävälliseksi huvipuistoksi, joten muutoksia tilaan ei tarvitsisi juurikaan tehdä vaan kuntoutuskeskus toteutettaisiin nykyisiin puitteisiin. Bisnesmies on sitä mieltä, että Neverland soveltuu tarkoitukseen erinomaisesti, huolimatta siitä, että tilalla on ollut huono maine sen jälkeen, kun Jackson joutui vastaamaan syytöksiin, joiden mukaan mies olisi käyttänyt lapsia seksuaalisesti hyväksi.

Ostajaehdokkaan idea on saanut paljon kannatusta. Daily Mail -lehden mukaan monet ovat sitä mieltä, että tukikeskuksen perustaminen Neverlandiin on loistava ja hyväsydäminen suunnitelma. Toivottavasti ostajan tarjous menee läpi ja tilasta tehdään lapsille tarkoitettu kuntoutuskeskus.