Realitytähti vararikossa – yritystoiminta ei kannattanutkaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Musiikkitelevision tuottamasta Jersey Shore -realitysarjasta tunnettu tähti Mike ”The Situation” Sorrentino on ajautunut ylitsepääsemättömiin rahaongelmiin. Mies on jättänyt veronsa maksamatta ja hän selvittelee asiaa tällä hetkellä oikeusteitse.

Miehen tuhlailu on lähtenyt käsistä ja Sorrentino on TMZ-viihdesivuston mukaan menettänyt yhden bisneksistään. Situationin omistama solarium-salonki on joutunut sulkemaan ovensa maksamattomien laskujen takia.

Vaikuttaisi siltä, että mies on ajautunut taloudelliseen ahdinkoon. Noin vuosi sitten ongelmat alkoivat ilmetä, kun Miken entinen vuokranantaja haastoi hänet oikeuteen maksamattomista vuokrista ja asunnon tuhoamisesta. Sorrentino sai häädön asunnosta ja hän joutui maksamaan korvauksia vuokraisännälle.

Situationin toilailujen takia hänen ilmaiset solarium-käyntinsä ovat tulleet tiensä päähän, sillä mies ei kyennyt pelastamaan omaa rusketussalonkiaan. Jää nähtäväksi saako mies soviteltua veropetokseen liittyvää oikeudenkäyntiä vai muuttaako realitytähti seuraavaksi asumaan telkien taakse.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2955826/Former-Jersey-Shore-star-Mike-Sorrentino-loses-salon-unpaid-bills.html