E.T.-elokuvan lapsitähti täytti 40 vuotta – tältä Drew Barrymore näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijäkuuluisuus Drew Barrymore täytti hiljattain 40 vuotta. Luonnonkaunis tähtönen julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään rannalla nauttimassa auringosta. Vaikuttaisi siltä, että näyttelijätär juhlisti syntymäpäiviään palvomalla aurinkoa ja telmimällä vedessä.

Barrymorella on kunnioitettava näyttelijänura takanaan ja monet muistavat elämäniloisen tähden esiintyneen televisiossa vain muutaman vuoden ikäisenä. Neitokainen on yksin niistä suuren suosion saavuttaneista lapsitähdistä, jotka ovat onnistuneet pitämään uransa menestyksekkäänä vuodesta toiseen.

NBC-kanavan The Today Show -ohjelman haastattelussa Drew kertoi, että hän aikoo nyt vihdosta viimein hiljentää työtahtiaan, sillä hän aikoo keskittyä pienten lastensa kasvattamiseen. Daily Mail -lehden mukaan näyttelijätär ei aio luopua kaikista projekteistaan, mutta suurin osa töistä saa jäädä. Kaksi pientä vintiötä pitävät Barrymoren hänen omien sanojensa mukaan kiireisenä.

#forty

Kuva, jonka Drew Barrymore (@drewbarrymore) julkaisi