Mies käytti 135 000 euroa näyttääkseen Madonnalta – ja tekee rahaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia faneista, jotka menneet erittäin pitkälle näyttääkseen enemmän idoliltaan ja vähemmän itseltään. Jotkut ihmiset ovat käyttäneet suuria summia rahaa muistuttaakseen ulkoisesti Justin Bieberin ja Kim Kardashianin kaltaisia tähtiä.

Adam Guerra on 31-vuotias mies, jonka suurin idoli on poptähti Madonna. Mies ei tyydy ainoastaan ihailemaan Madonnaa, vaan haluaa näyttää häneltä, ja on käyttänyt jo yli 135.000 euroa haaveensa toteutumiseen. Parhaillaan mies suunnittelee 19. kauneusleikkaustaan, tarkoituksenaan ottaa takapuoli-implantit.

Adamin pakkomielle ei kuitenkaan pelkästään tyhjennä hänen lompakkoaan, vaan Madonnalta näyttäminen on hänelle harrastuksen lisäksi työtä. Mies on kiertänyt viimeiset seitsemän vuotta maailmaa Madonna-imitaattorina. Adam paljastaa Daily Mirror-lehdelle hänen Madonna-innostuksen alkaneen, kun hän 18-vuotiaana esiintyi popin kuningattarena ja sai huikean vastaanoton yleisöltä.

– Oli kuin pääni päälle olisi ilmestynyt hehkulamppu. Ensin se oli vain haavetta, sitten päämäärä, sitten kallis pakkomielle ja nyt olen tässä, Adam Guerra kertoo.

Madonna-pakkomielle kuitenkin haittaa toisinaan Adamin yksityiselämää. Esimerkiksi miehen poikaystävä ei aina ole innoissaan siitä, että Adam elää kaksoiselämää popin kuningattaren kaksoisolentona.

– Se on aiheuttanut runsaasti erimielisyyksiä. Hänen suurin huolenaiheensa ovat kauneusleikkaukseni ja se, kuinka pitkälle menen niiden kanssa. Hän tekee parhaansa hyväksyäkseen sen, Adam paljastaa.