Kakadu ei halunnut eläinlääkäriin – yritti neuvotella asiasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Puheliaan kakadun omistaja oli kaivanut esiin lintunsa kuljetushäkin ja asetellut sen pöydälle. Max-niminen kakadu tiesi, että se tarkoitti vain yhtä asiaa, joka oli eläinlääkärikäynti. Papukaija ei ollut asiasta mielissään ja alkoi vältellä omistajaansa ja mumista sekavia lauseita itsekseen.

Omistaja yritti houkutella Maxin tulemaan luokseen siinä onnistumatta. Kun miehen kärsivällisyys alkoi hiipua, päätti Max ottaa äänekkäämmät neuvottelukeinot käyttöönsä. Lintu yritti kaikkensa, että se voisi keskustella itsensä ulos tilanteesta. Max alkoi ääntelehtiä riitelevän kuuloisesti osoittaakseen pointtinsa, joka oli selvästi se, että se ei halunnut mennä eläinlääkäriin.

Linnun sinnikkyys on vertaansa vailla ja monet jäisivät varmasti sanattomaksi neuvottelevan ja riitelevän linnun edessä. Omistaja ei antanut periksi ja kakadu joutui nielemään tappionsa. Omistajan julkaisemalta videolta ei käy ilmi, joutuiko myös eläinlääkäri käymään sanasotaa linnun kanssa.