Lady Gaga television kauhusarjan tähdeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ryan Murphyn ja Brad Falchukin luoma American Horror Story on säikytellyt katsojia Yhdysvalloissa FX-kanavalla ja Suomessa Subin ohjelmistossa. Suositun antologiasarjan neljäs tuotantokausi päättyi Yhdysvalloissa tammikuussa.

American Horror Story jatkuu tänä syksynä riivattuun hotelliin sijoittuvan uuden tuotantokauden voimin. Viidennellä kaudella mukana on myös poptähtenä paremmin tunnettu Lady Gaga, joka vahvisti uutisen roolistaan Twitter-tilillään. Toistaiseksi ei ole tiedossa, millainen rooli laulajalla tulee sarjassa olemaan.

Lady Gaga ja Ryan Murphy ovat aikaisemminkin tehneet yhteistyötä, sillä tähden musiikkia on kuultu miehen luomassa Glee-sarjassa sen päähenkilöiden esittämänä. Lady Gaga on näytellyt aikaisemmin Robert Rodriguezin elokuvissa Machete Kills ja Sin City: A Dame to Kill For, ja hän on vilahtanut myös Sopranos-televisiosarjassa.