Nettiriita #DressGate leviää – minkä värinen tämä mekko on?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tumblr-käyttäjä nimimerkillä Swiked julkaisi äskettäin eräästä mekosta kuvan, joka on nyt saanut suurta ihmetystä osakseen. Verkossa kiistellään minkä värinen mekko on. Osa näkee mekossa mustaa ja sinistä, osa sinistä ja kultaista, kultaista ja valkoista tai erilaisia yhdistelmiä näiden väliltä.

Swiked.tumblr.com
Swiked.tumblr.com

Mekon aiheuttamasta kiistasta puhutaan sosiaalisessa mediassa jo tunnisteella #DressGate. Useat tähdet ovat ottaneet osaa väittelyyn. Kim Kardashian on kirjoittanut Twitter-tililleen, että hän näkee mekossa valkoista ja kultaa, mutta Kanyen mielestä mekko on väreiltään sininen ja musta. Kardashian ihmettelee, kumpiko heistä mahtaakaan olla värisokea.

Myös Taylor Swift ja Justin Bieber ovat ottaneet osaa kiistaan ja he ovat kumpikin ehdottomasti sitä mieltä, että mekossa olevat värit ovat sininen ja musta. Mekkokuvan on kerrottu olevan oikea kodinrikkoja, sillä se on aiheuttanut niin suurta kiistaa kuvan katsojien välillä. Mitä sinun silmäsi sanovat?