Supermalli Cara Delevingnellä lesbosuhde popkaunottareen?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumallina tunnettu Cara Delevingne on huhujen mukaan löytänyt rakkauden ja alkanut seurustella. Tähtönen on viihtynyt vuodenvaihteesta asti muusikkona ja lauluntekijänä tunnetun St. Vincentin kanssa.

Yhdysvaltalainen muusikkokaunotar St. Vincent on oikealta nimeltään Annie Clark. Neitokaiset on nähty yhdessä useita kertoja, mutta kumpikaan ei ole kommentoinut romanssia julkisesti. Cara Delevingne on halunnut pitää seurustelusuhteensa yksityisenä. Daily Mail -lehden mukaan Caran lähipiiri on vinkannut, että kyseessä on jotain muutakin kuin syvää ystävyyttä.

Pari on näyttänyt viihtyvän tiiviisti yhdessä ja Cara on käynyt katsomassa St. Vincentin keikkoja aina, kun mahdollista. Huhujen mukaan romanssi roihahti 2014 loppuvuodesta. Cara on tatuoinut käteensä nimikirjaimet AC, jonka uskotaan olevan rakkaudenosoitus tyttöystävä Annie Clarkille.

Avec amour….(AO)

Kuva, jonka St. Vincent (@st_vincent) julkaisi