Donald Trumpin julkisuutta pakoillut Tiffany-tytär kuin huippumalli – bikinikuvat nettiin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Donald Trumpin nuorin tytär Tiffany Trump on elänyt muista perheenjäsenistään poiketen poissa julkisuuden valokeilasta ja median myllerryksestä. Pennsylvanian yliopistossa opiskelevasta neitokaisesta on vuosien varrella varttunut todellinen kaunotar.

Tiffany on hiljattain julkaissut lomakuviaan Instagram-tilillään. 21-vuotias kaunokainen on opiskeluidensa ohella tehnyt satunnaisesti töitä mallina. Daily Mail -lehden mukaan Trumpin lapset on opetettu tekemään töitä tulojensa eteen ja vaikuttaisi siltä, että mallinura on ollut luonnollinen valinta lisätienestien ansaitsemiseen tälle kaunottarelle.

Tiffanyn tiedetään olevan myös musikaalisesti lahjakas. Laulamista rakastava neitokainen on muutama vuosi sitten julkaissut netissä tekemänsä kappaleen Like a Bird ja sitä myytiin Amazon-verkkokaupassa. Jää nähtäväksi mille uralle Tiffany päätyy opiskelujensa päätyttyä.

Kuva, jonka Tiffany Trump (@tiffanytrump) julkaisi

Kuva, jonka Tiffany Trump (@tiffanytrump) julkaisi

Kuva, jonka Tiffany Trump (@tiffanytrump) julkaisi

Kuva, jonka Tiffany Trump (@tiffanytrump) julkaisi

Kuva, jonka Tiffany Trump (@tiffanytrump) julkaisi