Cheerleaderillä jolla Downin syndrooma joutui kiusatuksi – pelaajilta upea reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset kiusaavat toisiaan herkästi erilaisen ulkonäön, käytöksen tai vaatteiden vuoksi. Erästä tyttöä, jolla on Downin syndrooma, kiusattiin koripallopelin aikana muista tytöistä poikkeavan tanssityylinsä takia. Pelaajat olivat kuulleet kiusaajat ja keskeyttivät pelin tullakseen puolustamaan tyttöä.

Lincolnin yläastetta käyvä Desiree Andrews -niminen tyttö joutui kiusaamisen kohteeksi kesken koulun koripallopelin. Andrews on cheerleader-joukkueessa ja oli tyttöjen joukosta kiinnittänyt kiusaajien huomion tanssimalla omia liikkeitään muiden tyttöjen kannustusrutiinista poiketen. Kiusaajat olivat alkaneet huutelemaan Andrewsille, mikä kiinnitti pelaajien huomion.

Osa pelaajista oli kesken koripallo-ottelun kävellyt kentältä pois cheerleadereiden luo ja alkanut puolustamaan Andrewsia. Kiusaaminen oli ollut poikien mielestä väärin ja julmaa ja he olivat tienneet heti, että heidän tulee mennä tytön avuksi. Esimerkillistä toimintaa teini-ikäisiltä pojilta.