Mentos & Cola -kokeilu bikineissä epäonnistui nolosti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty useita videoita, joissa ihmiset ovat kokeilleet, mitä tapahtuu Mentos-makeisten ja Coca-Colan kohdatessa. Lopputuloksena on yleensä saatu ammeellinen poreilevaa ja kuohuvaa virvoitusjuomaa, pari räiskettä ja hauska video. Niin ei käynyt kuitenkaan tällä kerralla.

YouTubessa on julkaistu video, jossa nainen kokeilee pulahtaa Coca-Colalla täytettyyn ammeeseen Mentos-makeisilla kuorrutetut bikinit yllään. Hän aloittaa operaation liimaamalla bikinien ylä- ja alaosan täyteen Mentos-makeisia. Kun valkoiset makeiset ovat peittäneet bikinien etuosan kankaan alleen ne ovat valmiit naisen puettavaksi.

Nainen kertoi videolla ostaneensa 40 dollarin arvosta Diet Coca-Colaa. Tähän asti kaikki on mennyt kokeilun suhteen kohtuullisen hyvin, mutta tiedossa on ongelmia. Coca-Cola on naisen mielestä todella kylmää ja häneltä menee pitkä aika siihen totuttelemiseen ennen kuin hän uskaltautuu istumaan ammeeseen.

Istahdettuaan juoman sekaan nainen myös huomaa, että nestettä ei ole ammeessa tarpeeksi. Juoma ei yletä hänen bikineihinsä, joten Mentos-makeisten ja Coca-Colan reaktio jää kaikesta vaivannäöstä huolimatta näkemättä. Lopuksi nainen yrittää vielä pelastaa tilanteen kaatamalla juomaa itsensä päälleen ja menemällä ammeeseen vatsalleen makaamaan, mutta tämä kokeilu taisi silti jäädä epäonnistuneeksi.