Hulvaton WWF-kissavideo päättyy aivan toisiin tunnelmiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maailman luonnonsäätiö WWF on tehnyt tunteisiin vetoavan kampajan, joka koskettaa erityisesti kissarakkaita ihmisiä. Netissä on julkaistu huvittava kissavideo, johon on koostettu videokuvaa kissoista, joilla näyttäisi olevan yhdeksän elämää.

Kauhistuttavalta, mutta hauskalta kissavideolta käy ilmi, että videon viirusilmät ovat selvinneet mahdottomista ja toivottamista tilanteista ehjin nahoin. Sitkeät selviytyjät onnistuvat kuin ihmeen kaupalla livahtamaan vaarallisista tilanteista karkuun loukkaantumatta.

Sööttiä videokoostetta seuraa karu päätös, joka herättää kissarakkaat katsojat todellisuuteen. Kaikilla kissaeläimillä ei ole yhdeksää elämää. WWF -säätiön julkaisemassa sydäntäsärkevässä videossa esiintyy salametsästäjän ansaan menehtynyt tiikeri.

Kissanruokabrändi Whiskas on yhteistyössä WWF:n kanssa onnistunut tekemään tunteisiin vetoavan kampanjan, jolla kerätään varoja tiikereiden auttamiseksi. Lahjoituksia tiikereiden hyväksi voi tehdä Whiskasin tai WWF:n sivuilla.