Johnny Depp loukkaantui kuvauksissa – seuraava Pirates of The Caribbean ongelmissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian rannikolla kuvataan parhaillaan menestyksekkään Pirates of The Caribbean -elokuvan uusinta jatko-osaa. Elokuvaprojektin edistyminen on hiljattain ottanut takapakkia, sillä yksi elokuvan päätähdistä loukkaantui kuvauksissa.

Kapteeni Jack Sparrow’n roolihahmoa näyttelevä Johnny Depp loukkasi kätensä sen verran pahasti, että se joudutaan operoimaan leikkauspöydällä. Daily Mail -lehden mukaan Depp nähtiin Brisbanen lentokentällä nousemassa koneeseen käsi paketissa.

Mies matkusti Los Angelesiin operoitavaksi. Fanit ovat olleet Deppistä huolissaan ja monet ovat toivottaneet näyttelijälle pikaista paranemista sosiaalisen median kautta. Toivottavasti Johnny toipuu pian loukkaantumisestaan ja pääsee jatkamaan merirosvoelokuvansa kuvauksia.