Kissatappelu! Mallimaailman supertähtien riita muuttui väkivaltaiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muotimaailman kerma kokoontuu kahdesti vuodessa Pariisissa järjestettäville muotiviikoille. Parhaillaan käynnissä olevat kevään muotiviikot eivät ole sujuneet ilman välikohtauksia, sillä kahden kansainvälisesti tunnetun huippumallin välinen riita kärjistyi käsirysyyn.

Mallilegenda Naomi Campbell ja tämän hetken suosituimpiin nuoriin malleihin lukeutuva Cara Delevingne nähtiin tappelemassa Garage-lehden juhlissa Castel-klubilla sunnuntai-iltana. Page Six -lehden mukaan välikohtaus alkoi, kun Naomi alkoi huutamaan Caralle vihaisesti. Pian kaksikko alkoi tönimään toisiaan, ja lopulta Cara nähtiin repimässä Naomin hiuksia.

Paikallaolijoiden mukaan 44-vuotias Naomi Campbell syytti 22-vuotiasta Caraa epäkunnioittavasta asenteesta poptähti Rihannaa kohtaan. Sekä Naomin että Caran kerrotaan olleen muotiviikoilla hyvissä väleissä Rihannan kanssa, joten on epäselvää mikä todella johti välikohtaukseen. Naomi Campbell kiisti myöhemmin osallistumisensa tappeluun Twitterissä.