Hurja väite! Lääkkeellä eroon kaksoisleuasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kaksoisleuan poistamiseen tarkoitettu lääke ATX-101 on viimein tullut kehitysprosessinsa loppusuoralle. Tutkijat ja kehittäjät ovat testanneet lääkettä onnistunein tuloksin. Valitut koehenkilöt ovat olleet lääkkeeseen ja sen vaikutukseen erittäin tyytyväisiä.

Lääketestaukset on tehty ja tulokset on analysoitu, joten lääkkeen odotetaan tulevan markkinoille lähitulevaisuudessa. Lääkkeen vaikutus perustuu siihen, että ATX-101 tuhoaa ihon alla olevat rasvasolut.

Lääke ruiskutetaan suoraan rasvasoluihin yksittäisinä pistoksina. Toimenpide kestää lääkäreiden mukaan noin viisi minuuttia. Dermatology Times -ammattijulkaisu on julkaissut artikkelin lääkkeestä ja todennut sen olevan erinomainen vaihtoehto rasvaimuleikkaukselle.

Lääkäri Susan Weinkle kertoi ABC News -uutiskanavalle, että toimenpiteen jälkeen osalla potilaista on esiintynyt turvotusta, mustelmia tai puutumista leuan alla, mutta toipumisprosessi on ollut nopeampi kuin leikkauksessa käyneillä. Tulevaisuudessa kyseisellä lääkkeellä voi siis päästä helposti eroon kosmeettisesta vaivasta, joka koskettaa monia. Toivottavasti tämä lääke saa myös EU:n hyväksynnän.