Sirkuskarhu pääsi temmeltämään lumessa – riemulla ei rajaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäjällä syntynyt sirkuskarhu Tima asustelee nykyisin välimerellä Mallorcan saarella. Vaikka karhu on viihtynyt Espanjassa ja se nauttii ulkona olemisesta, on omassa kotimaassa jotain, mitä se on jäänyt kaipaamaan. Lumi näyttäisi olevan lähellä karhun sydäntä.

Kuin tilauksesta viime talvena Mallorcalla tapahtui ihme. Saarella nimittäin alkoi sataa lunta. Timan hoitaja on kuvannut ilahduttavan videon hetkestä, jolloin sirkuskarhu pääsi ulos lumeen leikkimään. Video osoittaa, että edes yksi saaren asukkaista nautti lumentulosta täysin rinnoin.

Lumessa hyppivän ja kieriskelevän karhun riemulla ei ole rajoja. Perheen koiran innostus jää laimeaksi onnellisen Timan rinnalla. Mallorcalla oli tapahtunut jotain, joka muistutti karhua sen kodista kaukana pohjoisessa. Lumessa telmivä karhu oli kuin pikkulapsi, joka näki lunta ensimmäistä kertaa.