Koira joutui pinteeseen – omistaja heitti pallon vesipaljuun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hännänheiluttajan palloleikki oli keskeytynyt ikävään tilanteeseen pallon lennähdettyä vesisankoon. 12-vuotias Peggy oli hämmentynyt ja yritti kuumeisesti keksiä kuinka se saisi pelastettua pallon. Tapauksesta huvittunut perheenjäsen on kuvannut videolle koiransa kohtaaman haasteen.

Lopulta Peggy onnistui saamaan pallon sangosta. Koiransa periksiantamattomuudesta inspiroitunut koiranomistaja päätti testata selviääkö koira samasta haasteesta, jos sankoon laittaa lisää vettä. Video osoittaa, että veden lisääminen teki tehtävästä huomattavasti vaikeamman.

Peggy ylettyi palloonsa tassuilla, mutta kuonolla se ei saanut siitä kiinni. Koira temppuili vesisangon ympärillä luovuttamatta leikkiä kesken. Omistajan leikkimielinen testi todisti, että silloin kuin vesisanko oli ääriään myöten täynnä, oli leikki haastavimmillaan.