Nainen kertoi Barack Obaman seuraavan Twitterissä – joutui pakkohoitoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

32-vuotias Kam Brock joutui omituisten sattumusten kautta sairaalaan psykiatrisen osaston arvioitavaksi. Kun Brock kertoi, että Barack Obama seuraa häntä Twitterissä, nainen määrättiin pakkohoitoon. Barack Obama seuraa naista oikeasti Twitterissä, ja nyt Brock on New York Daily News -lehden mukaan haastanut Harlem Hospital -nimisen sairaalan oikeuteen.

Kaikki alkoi 12. syyskuuta, kun Brock joutui poliisin pidättämäksi. Poliisi väitti Brockin olevan kannabiksen vaikutuksen alaisena, mikä ei pitänyt paikkaansa. Brock vietiin putkaan, mistä hän heräsi poliisien kiinnipitämänä niin, että joku pisti häntä neulalla. Seuraavaksi nainen oli herännyt sairaalasta.

Harlem Hospital oli arvioinut naisen mielenterveyttä. Brock oli kertonut työskentelevänsä pankissa ja todistaakseen, että hän on hyvä ihminen, Brock oli kertonut lääkäreille Barack Obaman seuraavan häntä Twitterissä. Nainen oli laitettu pakkohoitoon ja hänet oltiin arvioitu vainoharhaiseksi, todellisuudentajusta vieraantuneeksi työttömäksi.

Kahdeksan päivän ajan Brock oli joutunut käymään ryhmäterapiassa ja ottamaan erilaisia lääkkeitä suun kautta ja pistoksina. Kun Brock oli viimein päästetty vapaaksi, lääkärit eivät olleet kertoneet syytä naisen vapauttamiseen. Nainen on nostanut vapautumisensa jälkeen syytteen sairaalaa vastaan ja odottaa käsittelyn etenemistä.