Mies haastoi ohikulkijat kädenvääntöön – hulvaton käytännön pila

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kisailu on nuorilla miehillä veressä ja monet tykkäävätkin välillä ottaa kaveristaan mittaa pienen painin tai kädenväännön avulla. Nyt eräs mies pyysi rannalla käveleviä miehiä haastamaan hänet kädenväännössä. Mies sanoi rannalla ohikulkijoille, että kaikki hänet kädenväännössä voittavat saavat 50 dollaria.

Moni tarttuu haasteeseen, eikä kädenvääntöä kyselevä mies näytäkään kovin pelottavalta vaan ihan tavallisen kokoiselta mieheltä. Kädenvääntökisaa aloittaessa tapahtuu kuitenkin yllättävä käänne, kun mies pyytää lisäapua lähistöltä.

Mies huutaa paikalle Me-nimisen miehen, joka sattuukin olemaan melkoinen lihaskimppu. Hän oli tarkoittanut koko ajan, että jos miehet voittavat Me-nimisen kaverin kädenväännössä he saavat rahat. Tehtävä ei vaikutakaan enää kovin helpolta ja moni luovuttaakin jo ennen kuin kisa edes alkaa.