Hollantilaismalli ihastutti rannalla – kunnes rantavedessä tapahtui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes synnytti tyttärensä Myllena Maen vain muutamia kuukausia sitten, mutta on ehtinyt saada vartalonsa taas huippukuntoon. Parhaillaan Kroes lomailee Miamissa yhdessä miesystävänsä kanssa.

Doutzen Kroes ikuistettiin eilen näyttävänä rannalla uikkareissa, jotka yllään hän pulahti myös uimaan. Siellä poikaystävä Sunnery James kuitenkin kohtasi kaunottaren ja rannalta neitokaista seuranneet saivat ikäväkseen todistaa pariskunnan lemmenhetkeä.

Doutzen Kroes paljasti taannoin, ettei aio uuvuttaa itseään, eikä treenaaminen rajoita häntä tekemästä muita asioita. Malli on kertonut kuluttavansa energiaa olemalla lastensa kanssa, joten salitreenaaminen on jätetty vähemmälle. Kuvien perusteella malli näyttäisi jo oleva sen verran hyvässä kunnossa, että neitokainen tulee kääntämään päät Victoria’s Secret -näytöksessä.