Kosinta televisiolähetyksessä – miehelle karusti rukkaset!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon romanttisia kosintoja, joita toinen osapuoli on suunnitellut kuukausia. Monet kosinnat tehdään suuren väkijoukon ja ison yleisön edessä esimerkiksi jossain tapahtumassa tai lavalla. Yleensä tarinoilla on koskettava ja onnellinen loppu, mutta nyt eräs mies sai kokea, miltä kosiminen ja näyttävät pakit studioyleisön edessä tuntuvat.

Jamie ja Dawn olivat The Jeremy Kyle -keskusteluohjelmassa vieraana. Dawn oli ilmoittautunut alunperin ohjelmaan selvittämään, että pettääkö hänen miehensä Jamie häntä. Dawn oli ollut Metro-lehden mukaan aluksi yksin haastateltavana, kunnes Jamie oli tullut naisen lisäksi lavalle.

Jamie oli kadottanut tilannetajunsa jonnekin, sillä hän ajatteli, että tällainen tilanne olisi sopiva hetki kosia Dawnia. Hän polvistui naisensa eteen studioyleisön ja televisiokameroiden edessä, ja eihän siinä hyvin käynyt. Dawn heitti sormuksen yleisöä päin ja asteli näyttävästi lavalta pois. Aina näyttävät kosinnat ja hetkeä todistamassa olevien silmäparien tuoma painostus eivät lupaa toivottua lopputulosta.