Hollantilaismallin pallot pomppivat villisti rannalla – asennot sen mukaisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes synnytti tyttärensä Myllena Maen vain muutamia kuukausia sitten, mutta on ehtinyt saada vartalonsa taas huippukuntoon. Parhaillaan Kroes lomailee yhdessä miesystävänsä kanssa Miamissa, jossa hänet kuvattiin eilen vauhdikkaissa tunnelmissa.

Supermalli pelasi eilen eräänlaista rantapingistä miehensä kanssa. Hänen hauskat asentonsa tallentuivat paparazzin kameraan. Samalla Doutzen osoitti päässeensä taas huippukuntoon vain kahdeksan kuukautta synnytyksensä jälkeen.

Doutzen Kroes paljasti taannoin, ettei aio uuvuttaa itseään, eikä treenaaminen rajoita häntä tekemästä muita asioita. Malli on kertonut kuluttavansa energiaa olemalla lastensa kanssa, joten salitreenaaminen on jätetty vähemmälle. Kuvien perusteella malli näyttäisi jo oleva sen verran hyvässä kunnossa, että neitokainen tulee kääntämään päät Victoria’s Secret -näytöksessä.