Yllätyshäät elokuvateatterissa – sen piti olla tavallinen leffailta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mario Lantigua ja hänen kihlattunsa Elaine menivät naimisiin elokuvateatterissa. Häät oli suunniteltu Elainelta salassa ja nainen yllättyikin kosinnasta ja upeista järjestelyistä toden teolla.

Break on julkaissut YouTube-kanavallaan Marion ja Elainen koskettavan tarinan. He rakastuivat aikoinaan zombielokuvan kuvauksissa, missä Elaine oli ohjaajana ja nainen värväsi Marion kadulta mukaan esittämään zombia.

Mario ja Elaine ovat joutuneet lykkäämään häitään kuusi vuotta Elainen yllättävän syöpään sairastumisen vuoksi, minkä hoitaminen on vienyt pariskunnan kaikki rahat.

Prank It FWD auttoi Marioa järjestämään Elainelle ihanan yllätyksen. Nainen luuli menevänsä elokuviin miehensä kanssa ihan tavallisena iltana. Mies katosi vessaan ja valkokankaalla alkoi pyörimään elokuvan traileri.

Traileri kertoi Elainen ja Marion tarinan ja päättyi siihen, kun Mario tuli takaisin elokuvasaliin ja polvistui Elainen eteen. Elaine vastasi kosintaan myöntävästi ja pariskunta vihittiin elokuvateatterin lavalla, missä perhe ja ystävät jo odottivatkin valmiina.