Eukonkanto ihan paperia – vesimelonifestareilla erikoisia lajeja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Queenslandissa sijaitsevassa Chinchillan kaupungissa järjestetään joka toinen vuosi vesimelonifestivaalit. Erikoisessa meloniriehassa on useita eri urheilulajeja, joissa tärkeimpänä välineenä on vesimeloni.

Kaupunkilaiset ovat saaneet muutkin innostumaan ja osallistumaan melonifestareihin ja urheilulajeissa on todellista kisan tuntua. Yksi festareiden erikoisimmista lajeista on vesimelonihiihto. Kyseisessä lajissa melonit toimivat suksina ja niiden avulla on liu’uttava kisaradan päästä päähän.

Festareista kuvattu video on huvittavaa katsottavaa. Suomalaiset eivät suinkaan ole ainoa kansa, jolla on tapana keksiä hullunkurisia kisalajeja. Chinchillassa mittelöidään vesimeloneilla ja vuosi vuodelta tapahtuma on kasvanut. Voi olla, että suuren suosion myötä vesimelonifestareita aletaan järjestää pian joka vuosi.