Ohhoh! Eronneet Gwyneth Paltrow ja Chris Martin yhdessä lomalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Gwyneth Patrow on matkustanut Meksikon auringon alle ex-aviomiehensä Chris Martinin kanssa. Pariskunta vietti rentoja lomapäiviä Puerto Vallartan rannoilla maaten. Pariskunnan kaksi lasta Apple ja Moses olivat myös mukana lomalla.

Daily Mail -lehden mukaan perheen yhteinen loma ei viesti romanssin roihahtamisesta, sillä Gwyneth ja Chris ovat vain hyviä ystäviä. Pariskunta haki avioeroa yli vuosi sitten. Martin on edelleen yksi Paltrow’n läheisimmistä ystävistä.

Näyttelijättären lapsukaiset nauttivat perheen yhteisestä lomasta ja perheenjäsenet nähtiin yhdessä snorklaamassa Puerto Vallartassa. Pariskunnalla on esimerkillisen hyvät välit keskenään, sillä moni ei varmastikaan voisi kuvitella lähtevänsä lomanviettoon exän kanssa.