Kehtaisitko käyttää? Pizzahenkinen ystäväkoru esiteltiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet muistavat varmasti 90-luvun villityksen, jolloin ystävyyttä juhlistettiin erilaisin koruin. Yksi suosituimmista ystävyyskoruista oli sydän, jonka toinen puolikas kuului parhaalle kaverille. Nyt markkinoille on tullut uudenlainen ystävyyskoru, josta riittää jaettavaa useammalle ystävälle.

Hauskaa innovaatiota on jaettu kuvan muodossa sosiaalisessa mediassa. Ystävyyskoru on nimittäin pizza, josta jokainen ystävä saa oman viipaleensa. Mikään ei kieli suuremmasta ystävyydestä kuin pizzan jakaminen.

Etsy-verkkokauppa on ottanut huvittavan korun tuotevalikoimaansa ja jokainen pizzan viipale ketjuineen kustantaa noin 9,40 euroa. Jos verkkokaupasta ostaa seitsemän viipaletta niin kahdeksas on ilmainen. Jokaiselle, jolla laaja mutta tiivis kaveripiiri, on tämä loistava hankinta.