Jestas, mitä sikailua! Junamatkustaja pissasi pulloon ja jätti tuolille!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuoren miehen sikailu on saanut tunteet kuohumaan sosiaalisessa mediassa. Junamatkustajan epäilyttävät toimet olivat saaneet toisen matkustajan käynnistämään kameransa. Videolta käy ilmi, että mies seisoi vaunun perällä ja virtsasi tyhjään juomapulloon.

Sen jälkeen mies istuutui tuolille, kuin mitään ei olisi tapahtunut. Junan saavuttua asemalle, nousi mies seisoskelemaan käytävälle odottamaan ovien avautumista. Videota kuvannut matkustaja huomasi, että hänellä ei ollut virtsapulloa mukanaan. Mies poistui vaivihkaa kavereidensa kanssa junasta.

Kun kuvaaja kävi tarkistamassa tilanteen, huomasi hän, että mies oli jättänyt virtsapullonsa junan tuolin väliin. Junamatkustajan sikailu sai videon katsoneet ärsyyntymään. Ainoa hyvä puoli netissä julkaistussa videossa on se, että se muistuttaa sikailijoita siitä, että nykypäivänä kameroita on joka paikassa. Ellei halua päätyä netissä julkaistavaan noloon ja hävettävään videoon, kannattaa sikailu yksinkertaisesti lopettaa.