Mies soitti kirkkoon: ”Pääsenkö taivaaseen jos poltan Lady Gagan levyt?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin Riyadh Khalaf -nimisen nuoren miehen tekemästä YouTube-videosta, jossa hän antoi äitinsä lukea kameran kuvatessa ääneen pojan saamia Grindr-palvelun kautta tulleita viestejä. Videosta tuli nopeasti viraalihitti ja nyt sille seuraa jatkoa.

Kun jonkin videon laittaa julkiseksi, voi odottaa saavansa kaikenlaista palautetta. Kommentit eivät aina ole mukavia ja ilkeät anonyymit kannattaa jättää omaan arvoonsa. Khalaf ei kuitenkaan voinut olla noteeraamatta Weastboron baptistikirkon Shirley Phelpsin jättämiä kommentteja, joita oli tullut peräti 41 kappaletta nimimerkillä The Irishman.

Phelpsin kirjoittamat kommentit eivät olleet mukavaa luettavaa, ja nyt Khalaf halusikin tietää, mitä hänen pitäisi homoseksuaalisena miehenä tehdä, että hän pääsisi taivaaseen olettaen, että Phelpsillä on siitä parempaa tietoa.

Nainen kertoi heti puhelun alussa miehelle, että Jumala vihaa häntä ja lyö jonkin ajan kuluttua Khalafille puhelun katki. Miehen hyväntuulisuus ei katoa mihinkään, vaan hän soittaa naiselle uudelleen. Khalaf jättää Phelpsille hauskan vastaajaan viestin, jossa hän luettelee kaikki kysymykset, jotka halusi naiselta kysyä. Khalafin tekemien muutosehdotusten myötä on oletettavaa, että taivaspaikka on taattu.