Jennifer Nicole Lee nautiskeli jäätelöä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan nykyisin fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa nykyisin noudattavat. Tähti syntyi, kun selvästi ylipainoinen perheenäiti laihdutti kymmeniä kiloja totaalisen elämänmuutoksen avulla.

Jennifer kuvattiin eilen shoppailemassa Miamissa, jossa hän nautiskeli kauppojen välillä myös virkistävää jäätelöä. Upeavartaloinen perheenäiti osoitti, että herkkujakin saa välillä napostella, kunhan ruokavalio ja kuntoilu ovat muuten sopusoinnussa keskenään.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.