Löytökoirasta kuoriutui muusikko – osaa kiittää ja kumartaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat oppivat uskomattoman hienoja temppuja oikealla motivoinnilla ja välillä pääsevät myös yllättämään omistajansa taidoillaan. Uuden oppiminen on koirillekin mukavaa aivojumppaa ja ne nauttivat siitä, kun ne osaavat miellyttää omistajaansa tekemällä oikein ja saamalla palkintoja.

YouTubeen on julkaistu hauska video, jossa saksanpaimenkoiran ja bordercollien sekoitus, kaunis Sadie, soittaa sähköurkuja. Sadie hypähtää tuolille ja osaa itse laittaa käskystä sähköurut päälle. Sadie alkaa soittamaan sähköurkuja hyvässä ryhdissä. Kun koirasta tuntuu, että se teki virheen, se laittaa hellyttävästi tassun kuononsa päälle ikään kuin se häpeäisi.

Kuusivuotias Sadie pelastettiin eläinsuojasta pentuna ja se rakastaa uusien temppujen opettelemista ja oppimista. Sadie on kovin nöyrä ja kiitollinen muusikko ja osaa myös kumartaa nätisti kuvaavalle yleisölle esityksensä päätteeksi.