Charlotte McKinney on tyrmäävä näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaismalli Charlotte McKinney nousi suuren yleisön tietoisuuteen tammikuussa, kun hän esiintyi Carl’s Jr. -hampurilaisketjun kohutussa mainoksessa. Vaaleakutrista tähteä on ehditty kutsumaan jo Kate Uptonin haastajaksi.

been holding out on these @charlottemckinney images but the time is now! image is also the cover for @thehundreds new issue. full set will be posted some where, some time :) @niasjoymakeup @magenmattox

Kuva, jonka Neave Bozorgi (@sir_neave) julkaisi

Charlotte McKinney saattaa olla siis tulevaisuudessa yhä tutumpi näky lehtien sivuilta ja mainoksista. Nyt hän on poseerannut yläosattomissa Newave Bozorgin ottamissa kuvissa, joita valokuvaaja on jakanut Instagram-tilillään. Otokset osoittavat, etteivät yhtäläisyydet Uptoniin ole aivan tuulesta temmattuja.

Floridasta kotoisin oleva Charlotte McKinney ryhtyi tavoittelemaan uraa mallina ollessaan 17-vuotias. Nykyään 23-vuotias vaaleaverikkö käytti Instagram-tiliään portfoliona. Charlotte noteerattiin Esquire-miestenlehdessä, ja sittemmin hänet on nähty muun muassa muotibrändi Guessin mainoskampanjassa.

adventures. @charlottemckinney

Kuva, jonka Neave Bozorgi (@sir_neave) julkaisi

Splash
Splash
Splash
Splash