Charlotte McKinney on tyrmäävä näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaismalli Charlotte McKinney nousi suuren yleisön tietoisuuteen tammikuussa, kun hän esiintyi Carl’s Jr. -hampurilaisketjun kohutussa mainoksessa. Vaaleakutrista tähteä on ehditty kutsumaan jo Kate Uptonin haastajaksi.

Charlotte McKinney saattaa olla siis tulevaisuudessa yhä tutumpi näky lehtien sivuilta ja mainoksista. Nyt hän on poseerannut yläosattomissa Newave Bozorgin ottamissa kuvissa, joita valokuvaaja on jakanut Instagram-tilillään. Otokset osoittavat, etteivät yhtäläisyydet Uptoniin ole aivan tuulesta temmattuja.

Floridasta kotoisin oleva Charlotte McKinney ryhtyi tavoittelemaan uraa mallina ollessaan 17-vuotias. Nykyään 23-vuotias vaaleaverikkö käytti Instagram-tiliään portfoliona. Charlotte noteerattiin Esquire-miestenlehdessä, ja sittemmin hänet on nähty muun muassa muotibrändi Guessin mainoskampanjassa.

adventures. @charlottemckinney

Kuva, jonka Neave Bozorgi (@sir_neave) julkaisi

Splash
Splash
Splash
Splash

Uusimmat