Uutisankkuri oli tikahtua loppukevennyksessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uutisten viimeisenä osioina monesti todella paljon vakavampien aiheiden jälkeen kerrotaan yleensä jostain hieman iloisemmasta tapahtumasta tai asiasta. Erään uutislähetyksen päätteeksi tullut loppukevennys oli kuitenkin jo niin hulvaton, että itse toimittajakaan ei meinannut kyetä kertomaan siitä.

Loppukevennyksen uutinen kertoi kissasta, joka harrastaa uimista. Kissan kerrotaan pitävän uimisesta, mutta se näyttää huvittavan kauhistuneelta vedessä uidessaan kellukkeidensa kanssa. Toimittaja esittelee 13-vuotiaan kissan lempiharrastuksineen ja hänen äänessään on havaittavissa pientä huvittuneisuutta.

Toimittaja ei meinaa hetken kuluttua saada edes sanaa suustaan, kun häntä alkaa naurattamaan. Nainen kertoo kissan yrittävän pudottaa painoaan uimisella ja muilla fyysisillä harjoituksilla, minkä jälkeen hän alkaa nauramaan kunnolla. Kun loppukevennyksenä näytetty video loppuu ja kamera palaa studioon, toimittaja nauraa pöydän ääressä pidellen siitä kaksin käsin kiinni.